"Зареждам..."

Цени

Игра в ескейп стая в Тайната на Криптос.

Двама играчи

50 лв. човек
Резервирай сега

Трима играчи

41 лв. човек
Резервирай сега

Четирима играчи

37.5 лв. човек
Резервирай сега

Петима играчи

35 лв. човек
Резервирай сега

Шестима играчи

33 лв. човек
Резервирай сега

100% Moneyback Guarantee

Гарантираме, че ще останете доволни. Ако сте останали разочаровани от изживяването в стаята, ние ще Ви възстановим цялата заплатена сума. *

Често задавани въпроси

Какво представлява играта „Тайната на Криптос”?

Това е приключенска отборна игра на живо, в която Вие и Вашият отбор ще бъдете затворени в специално пригодено помещение, в рамките на 75 минути. Тя пресъздава компютърните игри от типа „escape the room” в реални условия. Целта на играта е да намерите изхода от стаята, като всяко правилно решение на загадка, Ви води до следваща.

Страшно ли е?

Не. В играта няма нищо стряскащо или плашещо. Тя е проектирана да бъде предизвикателна и забавна. Въпреки това ние очакваме, че околната среда и играта ще повиши нивото Ви на адреналин.

Ще ми върнете ли парите ако не ми хареса играта?

* Да. Ако сте започнали играта и ние не сме успели да оправдаем очакванията ви, кажете ни в рамките на първите 30 минути от започването на вашата игра и ще получите обратно цялата заплатена сума.

Какво става ако не успяваме да разрешим дадена загадка?

По време на Вашата игра, наш служител ще Ви наблюдава. Той знае какво точно сте направили и колко сте близо до решението на загадката. Използваме система за подсказване, която да не Ви откъсва от атмосферата на стаята. Това разбира се не означава, че операторът, ще реши играта вместо Вас, а просто ще се погрижи да се забавлявате през цялото време.

Какви са начините на плащане и необходимо ли е нещо да бъде заплащано предварително?

Не е необходимо предварително заплащане. За да резервирате стаята е нужно само да попълните резервационната форма. Може да заплатите на място в брой или с дебитна/кредитна карта. Ако желаете да заплатите за играта с банков превод, това са данните на нашата сметка:

Имам ваучер за игра. Как да го използвам?

Може да изберете удобен за Вас ден и час от нашата резервационната форма, като в полето "Промоционален код/ваучер" напишете кода от ваучера. Ако отборът Ви, се състои от повече играчи отколкото са изписани на ваучера, допълнителните играчи трябва да доплатят по 20лв/човек.

Как класирате отборите преминали през стаята?

За класирането използваме точкова система, при която отборът с най-много точки оглавява класацията. За изчисляването им вземаме под внимание няколко фактора - броят на участниците, варианта за трудност на загадките в стаята, времето прекарано в стаята и броя получени подсказки. Началните точки на всеки отбор се определя от броя на участниците в него. За 2-ма участника - 160 точки, за 3-ма участника - 157,5 точки, за 4-ма участника - 155 точки, за 5-ма участника - 152,5 точки, за 6-ма участника - 150 точки. Ако отбора е избрал по- трудния вариант на играта получава допълнително 6 точки. За всяка изминала минута в стаята отбора губи една точка. Всяка поискана подсказка отнема точки - насочващата подсказка отнема 3, а конкретната отнема 5, но не може да загубите повече от 8 точки за една загадка.

Колко човека могат да играят и трябва ли да знам точната им бройка при резервацията?

Играта е предназначена за отбор от 2-ма до 6-ма участници. Можете да добавите участник във всеки момент преди Вашият час. Ние препоръчваме на отборите бройката от четирима участника като оптимална за качествено изживяване.

Има ли начин да се окажа във физически капан в стаята?

Не. Безопасността Ви е наш основен приоритет. При желание от страна на участник, той може да я напусне по всяко време. Останалите играчи могат да продължат играта си, ако желаят.

Как мога да резервирам, променя или откажа час?

Можете да резервирате час, като използвате онлайн формата ни или чрез обаждане на телефон 0889 353 236. Ако разбрете, че не можете да дойдете в часа на игра, се свържете с нас възможно най-рано, за да Ви съдействаме с промяната на деня и часа. Отбор променил или отказал резервация през последните 48 часа преди часа на игра, губи правото си да използва отстъпка от цената на играта при повторна резервация.

Има ли възрастово ограничение за участниците в играта?

В играта могат самостоятелно да участват лица, навършили 16-годишна възраст. За лица на възраст до 16 години е задължително участието на равен брой или повече пълнолетни лица в играта.

Кога трябва да дойда?

Препоръчително е всяка група да пристига 10 минути преди техния начален час. Това се налага, тъй като трябва да се проведе кратък инструктаж относно играта. При закъснение по-голямо от 15 минути след уречения час за игра, то вашата резервация отпада. Изключение може да се направи единствено в случай, че след вашата резервация следващият час за игра не е запазен от друг отбор.

Как да стигнем до Вас?

Адресът ни е: София, ж.к. Яворов, ул. Мануш войвода №1. Улицата е предпоследната пряка на ул. Цар Иван Асен II. Входът на офиса ни се намира на 30 метра от ул. Цар Иван Асен II и е непосредствено на тротоара на улицата. С автомобил можете да паркирате на всички улици около Myst Entertainment, които са част от „Зелена зона”.

Какво ще ме посъветвате за да изляза успешно от стаята?

Комуникирайте си! Това е отборна игра. Сам човек не е възможно да излезе от стаята. Мислете на глас и доразвивайте добрите идеи на съотборниците си. Ако намерите нещо, не забравяйте да го споделите с останалите. Не е нужно да се катерите или да лягате на пода, за да търсите предмети върху или под мебелите. Всичко което Ви е необходимо е разположено на лесно достъпно място. Също така не е необходимо да местите мебелите и предметите по стените. Предупредете ни преди играта, ако член на екипа страда от клаустрофобия, астма или друго заболяване, което може да се прояви в затворено пространство. Накрая най-важното: Това е игра, ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ! 😃

Развълнува ли се?
Тайната на Криптос те очаква.

Запази своя час за игра